OVERNACHTEN

 

 

Nachtje Weg

BONGO  Nachtje Weg € 49,90

Het is zeker niet nodig om naar een afgelegen eiland aan de andere kant van de wereld te trekken om er even tussenuit te zijn. Met een Bongo Nachtje Weg kunnen twee personen genieten van een gezellige hotelovernachting zowel in eigen land als in de rest van Europa om de batterijen weer helemaal op te laden.
 

 

 

 

 

 

3 Dagen Weekendtrip

BONGO 3 dagen weekendtrip € 139,90

Een weekendje weg in een leuke stad of midden in de natuur is iets dat iedereen wel weet te bekoren. Deze Bongo geeft recht op een verblijf van twee overnachtingen inclusief ontbijt voor twee personen in een ruime keuze van hotels. Ideaal om even met z'n tweetjes van een verlengd weekend te genieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Heerlijk Logeren

BONGO Heerlijk Logeren € 99,90

Deze Bongo staat voor een sfeervol weekendje weg met z'n tweetjes in alle comfort met een hotelovernachting, inclusief ontbijt. Een zeer uitgebreide keuze aan hotels wordt aangeboden voor ieder wat wils: te midden van prachtige natuur in een rustige plattelandsomgeving of midden in een bruisend standscentrum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logeren aan het Water

BONGO  Logeren aan het water €99,90

Stevig uitwaaien aan de kust, een romantische avondwandeling langs de oevers van de Seine of wijn proeven in de Moezelstreek: de Bongo Logeren aan het Water biedt tal van mogelijkheden. Deze Bongo geeft recht op een overnachting met ontbijt voor twee personen in een hotel gelegen in de buurt van de zee, een rivier of een meer.

 

 

 

 

2 Dagen WeekendtripBONGO  2 Dagen Weekendtrip € 69,90

Deze Bongo staat voor een sfeervol weekendje weg met z'n tweetjes in alle comfort met een hotelovernachting inclusief ontbijt. Met een brede waaier aan hotels is er voor ieder wat wils: een gezellig landhuis te midden van prachtige natuur in een rustige plattelandsomgeving of een modern hotel midden in een bruisend standscentrum.

 

 

 

 3 Dagen Eropuit in Europa

BONGO  3 dagen Eropuit in Europa €199,90

Met deze Bongo kunnen twee personen samen alle hoeken en kantjes van Europa ontdekken met een keuze uit verschillende Europese steden, waaronder Aken, Londen, Praag en Rome. Perfect gelegen hotels, midden in het bruisend stadscentrum en voorzien van alle comfort, bieden twee overnachtingen inclusief ontbijt aan.

 

 

 

Romantisch Weekend met Diner

BONGO Romantisch Weekend met Diner € 199,90

De Bongo Romantisch Weekend met Diner belooft exact wat er in het doosje zit: een verblijf van een passionele overnachting voor een koppel in een uitstekend hotel, een romantisch diner en een gezellig ontbijt om de ervaring in schoonheid af te ronden. Op de geselcteerde locaties hangt er liefde in de lucht!

 

 

Weekendtrip Met Diner

BONGO Weekendtrip met Diner € 199,90

Een weekendje zorgeloos genieten van elkaar, de mooie omgeving en van lekker eten? Dat kan met de Bongo Weekendtrip met Diner. Hiermee kunnen twee personen overnachten in een comfortabel hotel met ontbijt en 's avonds smullen van een smakelijk diner. De ideale formule voor een geslaagd weekendje weg!

 

 

Pittoresk Logeren

BONGO Pittoresk Logeren € 89,90

Een voormalig klooster, een gerenoveerd treinstationnetje, een knus hotel in de Ardennen... deze Bongo laat twee personen logeren op een unieke locatie! Tijdens een overnachting met ontbijt geeft het pittoreske pand al zijn geheimen prijs. Een verblijf met een historische toets belooft een onvergetelijke belevenis te worden.

 

 

 

3 Dagen Eropuit

BONGO 3 dagen eropuit € 119,90

Een heerlijk driedaags tripje in een bruisende stad of een rustiek landschap met twee overnachtingen in een sfeervol hotelletje: wat wil een mens nog meer! Samen slenteren door onbekende straten of natuur, genieten van een terrasje en botsen op een lokaal restaurantje... alles is aanwezig om even weg te zijn van de dagelijkse sleur.

 

 

Luxe Wellnessweekend

BONGO Luxe Wellnessweekend € 139,90

Wie echt wil ontspannen tijdens een weekendje weg kan een goede nachtrust aanvullen met een bezoek aan de sauna of een duik in het zwembad. De Bongo Luxe Wellnessweekend bevat hotels met uitgebreide wellnessfaciliteiten waar het heerlijk relaxen is. Twee personen kunnen zich tijdens een overnachting met ontbijt helemaal in de watten laten leggen.

 

 

 

BONGO Relaxweekend € 99,90Relaxweekend

De Bongo Relaxweekend staat garant voor ontspanning en comfort. Deze Bongo geeft recht op een verblijf van een nacht voor twee personen in een ruime selectie van hotels met spa- en wellnessfaciliteiten. Een comfortabele hotelkamer, een frisse duik in het zwembad of een stomende saunasessie brengen iedereen tot rust.

 

 

 

Duizend-en-één Nachten Comfort

BONGO Duizend-en-één Nachten Comfort  € 139,90

Niets zo verkwikkend als een weekendje weg! Met deze Bongo kunnen twee personen genieten van één of twee overnachtingen inclusief ontbijt of een overnachting met ontbijt of spatoegang. Er is een uitgebreide waaier aan unieke hotels, geselecteerd omwille van hun sfeervolle karakter, bijzondere ligging, uitgebreide wellnessvoorzieningen en meer.

 

 

Duizend-en-één Nachten Charme

BONGO Duizend-en-één Nachten Charme  € 99,90

Deze Bongo staat voor een charmant weekendje weg voor twee personen. Dankzij de ruime selectie aan hotels is er zeker voor ieder wat wils: één of twee overnachtingen met ontbijt of een overnachting met een etentje of wellnesstoegang. Zowel stadsmensen als natuurliefhebbers vinden hier iets naar wens voor een weekendje weg uit de duizend.

 

 

 

 

 

 

Bongo bestellen:

U kunt een bestelling plaatsen via het bestelformulier of neem contact op met de VVV Roosendaal.

T 0165-554400
E info@vvvroosendaal.nl