SPECIALS

Cadeaubon 29,90

BONGO Cadeaubon € 29,90

Trakteer iemand van wie je houdt op een cadeaubon van 29,90 euro voor belevenissen op bongo.nl en toegang tot belevenissen in Nederland en Europa. Er zijn tot 100.000 belevenissen om te ontdekken in het volledige gamma van cadeaubonnen en digitale aanbiedingen, met daarbij 6000 belevenissen om zonder meerprijs van te genieten met deze cadeaubon*. Lekker smullen van een zoete zonde, een museumbezoek, een verkwikkende wellnessbehandeling en veel meer in Nederland en Europa. * Gratis keuze alleen voor de cadeaubonnen in elektronisch formaat, fysieke cadeaubonnen zijn alleen beschikbaar indien er bijkomende leveringskosten betaald worden.

 

Cadeaubon 49,90

 

BONGO Cadeaubon € 49,90

Trakteer iemand van wie je houdt op een cadeaubon van 49,90 euro voor belevenissen op bongo.nl en toegang tot belevenissen in Nederland en Europa. Er zijn tot 100.000 belevenissen om te ontdekken in het volledige gamma van cadeaubonnen en digitale aanbiedingen, met daarbij 18.000 belevenissen om zonder meerprijs van te genieten met deze cadeaubon*. Lekker gaan dineren, een nachtje op hotel, een verkwikkende wellnessbehandeling, op avontuur en veel meer in Nederland en Europa. * Gratis keuze alleen voor de cadeaubonnen in elektronisch formaat, fysieke cadeaubonnen zijn alleen beschikbaar indien er bijkomende leveringskosten betaald worden.

 

Hoera

BONGO Hoera € 19,90

Een zoete of hartige lekkernij, even zalig onthaasten of lekker uitwaaien op het strand met z'n tweetjes ... Het zijn de kleine dingen die het leven leuk maken! Deze Bongo biedt verschillende activiteiten aan om er met twee personen een zalige en leuke dag van te maken, want tijd maken voor elkaar is het kostbaarste wat er is.

 

 

 

Happy Birthday

BONGO Happy Birthday € 29,90

De Bongo Happy Birthday staat boordevol leuke, (ont)spannende activiteiten, waarbij er voor ieder wel wat wils is. Een snuifje cultuur, ongeziene sportieve uitdagingen, een smakelijke lunch in een leuk restaurantje en nog zoveel meer fantastische activiteiten voor één of meer personen toveren een lach op ieders gezicht!

 

 

Favourites for Two

BONGO Favourites for Two € 49,90

Deze Bongo Favourites for Two biedt verschillende leuke activiteiten aan om samen te beleven: ontspannen in de sauna, genieten van een heerlijk diner, een stranddagje, een avontuurlijk uitje, een verkwikkende schoonheidsbehandeling en nog veel meer. Keuze genoeg om er een onvergetelijk dagje uit met z'n tweetjes van te maken.

 

 

Familie

BONGO Familie € 59,90

De Bongo Familie laat het hele gezin genieten van een onvergetelijk familiedagje. Een spannende dag in het pretpark, een leerzaam museumbezoek, een bowlingpartijtje en nog zoveel meer andere fantastische activiteiten brengen het gezin dichter bij elkaar! Het aantal toegelaten kinderen en volwassen is afhankelijk van de gekozen activiteit.

 

 

Dagje Uit

BONGO Dagje Uit € 29,90

De Bongo Dagje Uit staat boordevol leuke, (ont)spannende activiteiten die de dagelijkse beslommeringen als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Een snuifje cultuur, ongeziene sportieve uitdagingen en nog zoveel meer fantastische activiteiten voor twee of meer personen toveren een lach op ieders gezicht!

 

 

Verwennerij voor Haar

BONGO Verwennerij voor haar  € 39,90

Vrouwen verdienen het om zich af en toe eens goed te laten verwennen! Deze Bongo bevat allerlei verwennerij zoals een dagje sauna, een heerlijke lunch of diner en een high tea om alleen of samen met een of meerdere vriendinnen van te genieten. Kortom, alle ingrediënten voor een gezellig topdagje met de meiden!

 

 

 

 

Bongo bestellen:
U kunt een bestelling plaatsen via het bestelformulier of neem contact op met de VVV Roosendaal.

T 0165-554400
E info@vvvroosendaal.nl