BRABANTSE GOLFCLINIC
Golfen in de Brabantse buitenlucht

Het programma begint in een sfeervol Brasserie of, bij mooi weer, op een gezellig terras. Hier ontvangt u om 14.00 uur een kopje koffie of thee met daarbij een Brabants worstenbroodje. Om 14.30 uur begint het officiële programma en is het tijd voor de Golfclinic.
De clinic wordt begeleid door enthousiaste golfprofessionals. Zij leren u de fijne kneepjes van het vak, zoals o.a. de ‘swing’, het ‘putten’ en het ‘chippen’.

Om 16.00 uur is het tijd voor een korte pauze en om op kracht te komen voor de volgende activiteit. In de pauze is er voor iedere deelnemer een tussendoortje met een flesje frisdrank aanwezig. Het laatste onderdeel van de golfclinic begint om 16.30 uur. Dit onderdeel bestaat uit een wedstrijd. De groep wordt verdeeld in verschillende kleinere groepen en op deze manier worden er een aantal holes gespeeld.
Rond een uur of 17.30 uur is de wedstrijd afgelopen en vindt er een borrel plaats met de prijsuitreiking. Onder het genot van een hapje en een drankje worden de winnaars vervolgens bekend gemaakt.

Als afsluiting is er om 18.00 uur een uitgebreid barbecue buffet. Er wordt hierbij een uitgebreid vleesassortiment geserveerd.

Klik hier om direct naar het reserveringsformulier te gaan of voor meer informatie!