SHOP TILL YOU DROP

Winkelwandeltocht & eindeloos shoppen bij McArthurGlen Designer Outlet Roosendaal.

09.30-10.00 uur
Welkom in Roosendaal met koffie en een stukje Roosendaalse Wegge.
10.00-11.30 uur
Winkelwandeltocht Roosendaal. Roosendaal wás en ís koopstad bij uitstek. Al sinds de eerste helft van de vijftiende eeuw boden marktlui hun koopwaar aan op de Markt. De winkelwandelroute is een mix van vroeger en nu. Met de VVV-gids terug in de tijd, door monumentale winkelstraten, maar ook naar de betoverende passage. In het programma zijn bezoeken aan bijzondere shops en winkeltjes opgenomen. Zo kunt u een kijkje nemen bij de ‘banketbakker van vroeger’, langs de winkel van sinkel in ijzerwaren of een bezoek brengen aan een geurige parfumerie voor een professioneel geuradvies.

11.30-13.00 uur
Vrije winkeltijd in het stadshart van Roosendaal. Lekker shoppen, van hip tot haute couture en van trendy woonzaken en knusse snuffelwinkeltjes tot exclusieve modeboetieks: Roosendaal is shopalicious! Inclusief gratis shoppinggidsje voor de binnenstad voor alle deelnemers.

13.00-14.00 uur
Lunchtijd. U wordt verrast met typische Brabantse zaligheden.

14.15-17.30 uur
Shop till you drop in McArthurGlen Designer Outlet Roosendaal. Stel je voor: 15.000 vierkante meter met schoenen, tassen, sieraden, mode en sportkleding, en het hele jaar uitverkoop! In het stijlvolle en gezellige centrum van Designer Outlet Roosendaal worden hoogwaardige merken tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden. Meer dan 100 nationale en internationale merken verkopen hier overproducties, restanten en monstercollecties in eigentijdse winkels. Dit met kortingen van minstens 30% oplopend tot 70% en soms zelfs meer! 

17.30-20.30 uur
Welkom bij Het Hooihuis, een bijzondere brasserie met Brabantse gastvrijheid. Genieten van het Hooihuismenu, een verrassend diner in een ongedwongen landelijke sfeer.

 

Klik hier om direct naar het reserverinsformulier te gaan of voor meer informatie!